Hirdetés

Szavazás

Ön szerint hol kaphat megfelelő szakmai tanácsokat is a megvásárolt festék mellé?

Lapozgató

Hirdetés

Legfrissebb hírek

 • PicA: művészet és lakberendezés

  PicA: művészet és lakberendezés

  A PicA egy kortárs fotókat és grafikákat értékesítő online galéria, amit nemcsak termékei és szolgáltatásának minősége, de hitvallása is kiemel a versenytársak közül.

 • JUB Kft. - Termék katalógus 2015

  JUB Kft. - Termék katalógus 2015

  Elérhető a JUB Kft. 2015 évi termékkatalógusa, mely tartalmazza a gyártó Magyarországon forgalmazott termékeinek listáját, tulajdonságait és műszaki paramétereit.

 • SZÍN-TAN - Milyen falfesték színt válasszunk?

  Milyen színűre fessük otthonunkat?

 • Festéket a festékboltból! - Festékboltok a piac főszereplői

  Festéket a festékboltból! - Festékboltok a piac főszereplői

  A ’90-es években számos vállalkozás alakult a festékkereskedelemre specializálódva. Ezek a vállalkozások mai napig meghatározzák a festék piac alakulását.

 • Egy kis plafon-pszichológia. Falfesték, mennyezetfesték

  Egy kis plafon-pszichológia. Falfesték, mennyezetfesték

  Manapság egyre divatosabb a különböző színűre festett, gyakran sötét árnyalatú, esetleg gipsz vagy polisztirol stukkókkal dekorált mennyezet. Ám ha megnézünk egy klasszikus enteriőrt, azt látjuk, hogy a plafon mindig és minden helyiségben sima és fehér.

 • Kerítésfestés: munka, vagy szórakozás?

  Kerítésfestés: munka, vagy szórakozás?

  Kerítésfestés. Kinek mi jut erről eszébe? Némelyeknek egy nehéz és untató munka, másoknak egy jó passzió és kikapcsolódás, és van, akinek Tom Sawyer, aki egy ügyes csellel passzolta át e számára lealacsonyítónak tartott feladatot a barátainak.

 • Hogyan válik a fal moshatóvá? - A mosható falfesték

  Hogyan válik a fal moshatóvá? - A mosható falfesték

  Kedves háziasszony! Nem tudom, Ön hányszor mosta le életében a lakása falait. Ha kisgyermeke van, aki a málnaszörpöt és a spenótfőzeléket néhányszor már a falra borította, bizonyára sokszor felmerült már Önben ez az igény.

 • Glett a lelke mindennek

  Glett a lelke mindennek

  Akár festünk, akár tapétázunk, az első lépés mindig a fal hibáinak, egyenetlenségeinek, repedéseinek kijavítása; magyarul glettelnünk kell.

 • INGYENES kolor.hu magazin

  Most díjmentesen elküldjük Önnek a kolor.hu magazin következő számát.

Impresszum

Az oldalt üzemelteti:  Maximum Kolor Kft.

Székhely: 2376 Hernád Köztársaság út 43.

Iroda: 1096 Budapest Ernő utca 9.

Tel: 06-20-531-38-78

Fax: 06-1-782-75-28

Email: kolor@kolor.hu

 

Jognyilatkozat


Kérjük, figyelmesen olvassa el a Maximum Kolor Kft. Jognyilatkozatát!
A honlap (www.kolor.hu) oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket és lemond minden követelésről, ha az oldal használatából bármilyen kára származna. Az Maximum Kolor Korlátolt Felelősségű Társaság a továbbiakban (Maximum Kolor Kft.) minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a www.kolor.hu weboldalakon minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Fenntartják a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsanak végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben eltávolítsák. Az Maximum Kolor Kft. nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az oldalra való belépéskor, böngészéskor vagy az oldalon található anyag használatakor - beleértve az onnan letöltött információkat, alkalmazásokat, szoftvereket - a vírusmentesség érdekében szükséges lépések megtétele ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a honlap látogatójának feladata. Ha az oldalon található linkeket használja, kilép az oldalról. A linkelt oldal esetenként az Maximum Kolor Kft. weboldalától függetlenül, önállóan működik, nem áll az Maximum Kolor Kft. felügyelete alatt. Az oldalon található linkek esetén a linkelt oldalak tartalmáért az Maximum Kolor Kft. felelősséget nem vállal. Nem vállal felelősséget továbbá semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, mely a linkelt oldalakra való belépésből, az ott való böngészésből ill. az ott található anyagok használatából ered.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés