Hirdetés

Szavazás

Ön szerint hol kaphat megfelelő szakmai tanácsokat is a megvásárolt festék mellé?

Lapozgató

Hirdetés

Legfrissebb hírek

 • PicA: művészet és lakberendezés

  PicA: művészet és lakberendezés

  A PicA egy kortárs fotókat és grafikákat értékesítő online galéria, amit nemcsak termékei és szolgáltatásának minősége, de hitvallása is kiemel a versenytársak közül.

 • JUB Kft. - Termék katalógus 2015

  JUB Kft. - Termék katalógus 2015

  Elérhető a JUB Kft. 2015 évi termékkatalógusa, mely tartalmazza a gyártó Magyarországon forgalmazott termékeinek listáját, tulajdonságait és műszaki paramétereit.

 • SZÍN-TAN - Milyen falfesték színt válasszunk?

  Milyen színűre fessük otthonunkat?

 • Festéket a festékboltból! - Festékboltok a piac főszereplői

  Festéket a festékboltból! - Festékboltok a piac főszereplői

  A ’90-es években számos vállalkozás alakult a festékkereskedelemre specializálódva. Ezek a vállalkozások mai napig meghatározzák a festék piac alakulását.

 • Egy kis plafon-pszichológia. Falfesték, mennyezetfesték

  Egy kis plafon-pszichológia. Falfesték, mennyezetfesték

  Manapság egyre divatosabb a különböző színűre festett, gyakran sötét árnyalatú, esetleg gipsz vagy polisztirol stukkókkal dekorált mennyezet. Ám ha megnézünk egy klasszikus enteriőrt, azt látjuk, hogy a plafon mindig és minden helyiségben sima és fehér.

 • Kerítésfestés: munka, vagy szórakozás?

  Kerítésfestés: munka, vagy szórakozás?

  Kerítésfestés. Kinek mi jut erről eszébe? Némelyeknek egy nehéz és untató munka, másoknak egy jó passzió és kikapcsolódás, és van, akinek Tom Sawyer, aki egy ügyes csellel passzolta át e számára lealacsonyítónak tartott feladatot a barátainak.

 • Hogyan válik a fal moshatóvá? - A mosható falfesték

  Hogyan válik a fal moshatóvá? - A mosható falfesték

  Kedves háziasszony! Nem tudom, Ön hányszor mosta le életében a lakása falait. Ha kisgyermeke van, aki a málnaszörpöt és a spenótfőzeléket néhányszor már a falra borította, bizonyára sokszor felmerült már Önben ez az igény.

 • Glett a lelke mindennek

  Glett a lelke mindennek

  Akár festünk, akár tapétázunk, az első lépés mindig a fal hibáinak, egyenetlenségeinek, repedéseinek kijavítása; magyarul glettelnünk kell.

 • INGYENES kolor.hu magazin

  Most díjmentesen elküldjük Önnek a kolor.hu magazin következő számát.

Kapcsolat

KÖSZÖNTJÜK WEB OLDALUNKON!
A webportált 2006-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy átfogó képet alkosson az aktuális magyarországi festék piacról, illetve elősegítse a festéket venni és eladni szándékozó partnerek gyors egymásra találását. Portálunk a "festék" szóra és sok közismert márkára, szakmai kifejezésre AZ ELSŐK KÖZÖTT JELENIK MEG AZ INTERNETES KERESŐKBEN! PRÓBÁLJA KI!
Ezt az előnyünket szeretnénk Önnek, illetve az Ön cégének is biztosítani. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve további kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, úgy várjuk jelentkezését. Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igények fügvényében.

 

Ezúton szeretnénk felhívni kedves látogatóink figyelmét arra, hogy a kolor.hu egy információs portál, festék kereskedelmi tevékenységet nem folytat.


Az alábbi elérhetőségeken a weboldal üzemeltetőinek tehetik fel kérdéseiket, az oldal működésével kapcsolatban.

Amennyiben a festékboltok készleteiről, ill. a termékek árairól szeretne információhoz jutni, kérjük érdeklődjön az oldalon regisztrált festék üzletek elérhetőségén:

Festékbolt lista

Térképes is szabadszavas boltkereső


Oláh Tamás                 Dienes-Tóth János

     Oláh Tamás                                                         Dienes-Tóth János

  tamas@kolor.hu                                                       janos@kolor.hu

 06-20-531-3878                                        

Fontos információ:
Ezúton szeretnénk felhívni kedves látogatóink figyelmét arra, hogy a kolor.hu egy információs portál, festék kereskedelmi tevékenységet nem folytat.

Amennyiben a festékboltok készleteiről, ill. a termékek árairól szeretne információhoz jutni, kérjük érdeklődjön az oldalon regisztrált festék üzletek elérhetőségén:

Festékbolt lista

Térképes is szabadszavas boltkereső

     

Hirdetés

Közösség

Hirdetés