Inntaler Szilikát beltéri falfesték

Inntaler Szilikát beltéri falfesték
Név: Inntaler Szilikát beltéri falfesték
Kiszerelés: 2liter; 4 liter; 8 liter; 16 liter
Gyártó: Poli-Farbe
Szín: A POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelhető


Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek elo~nyös tulajdonságait egyesíti. Bevonata matt, tartós, színtartó, az alaphoz kiválóan tapad. Lég- és pára áteresztő képessége kiemelkedő, sokkal intenzívebb természetes átszellőzést biztosít, mint a diszperziós falfestékek. Műemlék épületek beltéri festésére is alkalmas.

Alkalmazási terület:

Vakolatokra vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületekre közvetlenül felhordható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk!

Választék:

A POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelheto. 2, 4, 8 és 16 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:

Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekrol a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az elokészített régi vakolatok megerosítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési ido után hordható fel az Inntaler szilikát beltéri falfesték, melyet a felhasználás elott gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben, megszakítás nélkül, a munkafelületeket jól összedolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo - 12 óra - kötési idot. Nem lehet dolgozni magas páratartalomnál, +5°C-nál alacsonyabb fal- és léghomérsékletnél. A termék erosen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülo, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bo vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési ido után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, fehér
Száradási idő: 20°C-on: 12 óra
Átfesthetőség: 20°C-on: 12 óra
Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: 12 hónapig
Felhordás: hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítás: elso rétegben max. 10% vízzel, második és harmadik rétegben max. 5% vízzel.
Kiadósság: 5 m2/liter, 2 rétegben

Összetétel:

Kálium-szilikát, muanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:

Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Erosen lúgos kémhatású termék, borre vagy szembe kerülve maró hatású lehet. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Megfelelo védokesztyut és védoszemüveget kell viselni. Ha szembe jut, bo vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Ha az anyag borre kerül, bo vízzel azonnal le kell mosni. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény: MERTCONTROL 04719/96

Hirdetés

Közösség

Hirdetés