Inntaler D bázis beltéri diszperziós falfesték

Inntaler D bázis beltéri diszperziós falfesték
Név: Inntaler D bázis beltéri diszperziós falfesték
Kiszerelés: 8 liter; 16 liter
Gyártó: Poli-Farbe
Szín: Matt, a kívánságnak megfelelő


Közepes mennyiségű fehér pigmentet tartalmazó, vízzel hígítható, félfehér, beltéri bázisfesték. Színezés nélkül felhasználásra nem alkalmas, közepes színtónusok gépi szinezéséhez alkalmazzuk. Kiváló minőségű termék, bevonata matt, tartós, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület:

Bázisként szolgál közepes színárnyalatok eléréséhez. A terméket azokhoz a CEAC színezorendszerrel végzett gépi színezésekhez alkalmazzuk, ahol ezt a színreceptúra eloírja. Színezés után az Inntaler d bázis falfesték vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belso falfelületekre, továbbá furészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Választék:

8 és 16 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:

A festendo felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új, vakolt és erosen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, a foltosodás elkerülésére, a színezett Inntaler d bázis felhordása elott alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. Száradás után kezdhetjük meg a festést a jól felkevert, a kívánt színre beszínezett Inntaler d bázis beltéri diszperziós falfestékkel. A tökéletes színazonosság biztosítására egybefüggo felületekhez a szükséges festékmennyiséget egy adagban színezzük. Minden esetben végezzünk próbaszínezést. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo - kb. 2 óra - száradási idot. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb homérsékletu^ festékkel, vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhomérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, a kívánságnak megfelelő
Száradási idő: 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség: 20°C-on: 2 óra
Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: 24 hónapig
Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítás: max. 5% vízzel
Kiadósság: 3-4 m2/liter, 2 rétegben

Összetétel:

muanyag diszperzió, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:

Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést, a szembe jutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény: MERTCONTROL 0385/0001/2003

Hirdetés

Közösség

Hirdetés