Inntaler bázis beltéri diszperziós falfesték

Inntaler bázis beltéri diszperziós falfesték
Név: Inntaler bázis beltéri diszperziós falfesték
Kiszerelés: 8 liter; 16 liter
Gyártó: Poli-Farbe
Szín: Matt, a kívánságnak megfelelo


Fedőpigmentet nem tartalmazó,vízzel hígítható,transzparens, beltéri bázisfesték. Színezés nélkül felhasználásra nem alkalmas, közepes vagy mély színtónusok gépi szinezéséhez alkalmazzuk. Kiváló minőségű termék, bevonata matt, tartós, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület:

Bázisként szolgál közepes és mély színárnyalatok eléréséhez. A megfelelo fedoképesség biztosítására a bázisfestékhez a kívánt színtol függoen 3-8% pigmentet tartalmazó színezopaszta szükséges. A hozzáadott színezopaszta mennyisége ne haladja meg a 15%-ot. Világosabb színárnyalat eléréséhez bázisként az Inntaler beltéri diszperziós falfestéket, vagy az Inntaler d bázis beltéri diszperziós falfestéket használjuk. Színezés után az Inntaler Bázis falfesték vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belso falfelületekre, továbbá furészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Választék:

8 és 16 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:

A festendo felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új, vakolt és erosen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, a foltosodás elkerülésére, a színezett Inntaler bázis felhordása elott alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót, vagy Inntaler bázis (színezetlen) ill. Inntaler fehér falfestéket hordjunk fel elso rétegben, kb. 20%-os hígításban. Száradás után kezdhetjük meg a festést a jól felkevert, a kívánt színre beszínezett Inntaler bázis beltéri diszperziós falfestékkel. A tökéletes színazonosság biztosítására egybefüggo felületekhez a szükséges festékmennyiséget egy adagban színezzük. Minden esetben végezzünk próbaszínezést. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo - kb. 2 óra - száradási idot. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb homérsékletu festékkel, vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhomérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, a kívánságnak megfelelo
Száradási idő: 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség: 20°C-on: 2 óra
Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: 24 hónapig
Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítás: max. 5% vízzel
Kiadósság: 3-4 m2/liter, 2 rétegben

Összetétel:

muanyag diszperzió, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:

Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény: MERTCONTROL 0385/0001/2003

Hirdetés

Közösség

Hirdetés