VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték

VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték
Név: VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték
Kiszerelés: 5 liter, 15 liter
Gyártó: Festék Bázis
Szín:

Alkalmazás: A VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték újonnan kifejlesztett, környezet-védelmi előírásoknak megfelelő speciális receptúrával rendelkező festék. A falfesték vízpára- és légáteresztő tulajdonsága révén megfelel a jelenkor technikai követelményeinek. Használható gipszes és cementes vakolatok, glettelt felületek, fűrészporos és struktúra tapéták valamint diszperziós alapú korábbi festések átvonására.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel. A felülethibás falakat VALMOR Glett-tel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet a festés megkezdése előtt.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról.

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel

Kiadósság: 4-4,5 m2/liter két rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C–on): 4 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasznáható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hirdetés

Közösség

Hirdetés