VALMOR Air Flow Lélegző Falfesték

VALMOR Air Flow Lélegző Falfesték
Név: VALMOR Air Flow Lélegző Falfesték
Kiszerelés: 10 liter
Gyártó: Festék Bázis
Szín: hófehér

Alkalmazás: A VALMOR „Air Flow” Lelegző Beltéri Falfesték egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér diszperziós falfesték. Normál vakolaton, betonon, gipszen, dekoratív, matt és garantáltan lélegző felületet biztosít. A VALMOR Air Flow különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető, így ideális a frissen készült, új falak bevonására.

Előkészítés: Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után VALMOR Beltéri Glettel simítsuk le a felületet, amelyet mélyalapozás nélkül fessünk majd le! Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! A felület hibáit VALMOR Beltéri Glettel simítsuk le, majd csiszoljuk meg! A tapadás növelése és a porozitás csökkentése érdekében a felületet VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük!

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük! A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról!

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 1% pasztamennyiséggel

Kiadósság: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hirdetés

Közösség

Hirdetés