Poli-Farbe Platinum finomglett

Poli-Farbe Platinum finomglett
Név: Poli-Farbe Platinum finomglett
Kiszerelés: 1 kg; 5 kg
Gyártó: Poli-Farbe
Szín: sima, fehér


Festés és tapétázás elo~tt alkalmazható, felhasználásra kész finomglett. Könnyen felhordható. A glettelt felület sima, egyenletes, fehér, finoman csiszolható.

Alkalmazási terület:

Beltéren -megfelelo szilárdságú habarcs (Hvb 8), légszáraz beton (min. 14 napos) és különbözo falfelületek -cementkötésu lapok, gipszkarton lemezek -egyenetlenségeinek eltüntetésére, sérülések, repedések megszüntetésére alkalmazható, max. 2 mm vastagságban.

Választék:

1 és 5 kg-os kiszerelés muanyag vödörben

Felhasználás:

Száraz, tiszta, portól, szennyezodéstol mentes felületre kézzel, glettvassal hordhatjuk fel a felhasználásra kész Platinum finomglettet. Az erosen szívó, ill. új felületeknél glettelés elott Inntaler Diszperziós Mélyalapozót kell használni. Nagyobb repedések, mélyedések javítását mindenképpen két réteg felhordásával javasoljuk. A rétegek felhordása között a megfelelo száradási idot kell biztosítani. A száradási ido függ a rétegvastagságtól és a homérséklettol. Az anyag jól terül, ezért szép sima felület készítheto. Ívelt felület vizes ecsettel alakítható ki. A glettelt felület 2-4 óra után finoman csiszolható. A tapaszolást ne végezzük +5°C alatti levego-és felülethomérsékletnél. A tapaszolt felület portalanítás után diszperziós festékkel -ecseteléssel, szórással vagy hengerezéssel - átfestheto. A glettelt felületet nem kell mélyalapozni. A glett igény szerint színezheto max. 3% Poli-Farbe színezo~pasztával. Használat után a munkaeszközöket vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt tapasz csak agresszív oldószerrel távolítható el. A javítást követoen edényben maradt tapasz felületét célszeru elsimítani, és az edényt gondosan lezárni. Így elkerülheto a termék borösödése, beszáradása. A következo használat elott a felületi száradás következtében esetleg keletkezett megkeményedett réteget el kell távolítani.

Felületi megjelenés: sima, fehér
Száradási idő: 20°C-on: kb. 4 óra 1 mm-es rétegvastagságban
Átfesthetőség: 20°C-on: kb. 4 óra 1 mm-es rétegvastagságban
Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: 12 hónapig
Felhordás: acélsimítóval
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Hígítás: szükség esetén max. 2-3% vízzel
Anyagszükséglet: 1,5-2 kg/m2/1 mm

Összetétel:

muanyagdiszperzió, kalcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:

Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. Gozeit ne lélegezzük be.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés