STYRO-BOND Classic Thermoragasztó

STYRO-BOND Classic Thermoragasztó
Név: STYRO-BOND Classic Thermoragasztó
Kiszerelés: 25 kg
Gyártó: Horváth-Gipsz
Szín:

STYRO-BOND "CLASSIC" HŐSZIGETELŐ LAPRAGASZTÓ


Alkalmazási terület: a STYRO-BOND CLASSIC szárazhabarcs cementet, speciális  osztályozott homokot, műgyanta kötőanyagot, szálerősítést és egyéb adalékokat tartalmazó porkeverék. Vízzel összekeverve kíváló ragasztóképasségű és könnyen bedolgozható elasztikus ragasztó- és simítótapaszt kapunk. Előnyösen alkalmazható régi és új épületek külső hőszigetelésekor, a hőszigetelőlapok homlokzatra történő ragasztására, az üvegháló rögzítésére, valamint a felület glettelésére.

Termékminőség: A STYRO-BOND CLASSIC ragasztóhabarcs a magas diszperzió tartalmának köszönhetően nagy tapadóképeségű és szilárdságú, megkötés után vízálló és fagyálló, élelmiszerre nem káros.

Tulajdonságai: A STYRO-BOND CLASSIC ragasztóhabarcs krémszerű, állékony, könnyen keverhető, finom szemcseszerkezete végett ideálisan glettelhető és csiszolható.

Keverés: A habarcsport kézzel vagy tárcsás keverővel ellátott keverőgéppel (max. 1000 fordulat/perc) tiszta (hideg) vízzel kell elkeverni és kb. 5 percig állni hagyni. Felhordás előtt még egyszer jól át kell keverni. Bedolgozáskor mind a levegő, mind az építmény hőmérséklete legalább +5°C legyen! Fedőbevonat (díszítővakolat) normál körülmények között 3 nap múlva vihető fel a megkötött felületre.

Műszaki adatok (20°C és 65 % páratartalom esetén)

Kiadósság: ragasztáshoz, háló beágyazásához és gletteléshez összesen 5-5,5 kg/m2
Vízszükséglet: kb.6 liter / 25 kg habarcspor
Pihentetési idő: 5 perc
Bedolgozhatóság: 2 óra
Rétegvastagság: max. 5 mm
A szerszámok tisztítása: használat után azonnal, vízzel.
Megsemmisítés: a maradék anyagot ne juttassuk a csatornahálózatba, természetes vizekbe, földbe vagy a háztartási szemétbe. Megkötése után építési hulladékként adjuk le, az arra kijelölt helyeken.
Tárolás: száraz helyen.
Eltartható: minőségét bontatlan csomagolásban, száraz helyen tartva, a gyártástól számított 12 hónapig őrzi meg.
Kiszerelés: 25 kg/ zsák, 42 zsák/raklap

Hirdetés

Közösség

Hirdetés