Belinka Base színtelen impregnálószer

Belinka Base színtelen impregnálószer
Név: Belinka Base színtelen impregnálószer
Kiszerelés: 0,75 liter; 2,5 liter; 5 liter és 10 liter
Gyártó: Belinka
Szín: színtelen

A Belinka Base színtelen impregnálószer, amely a fa alapvető, megelőzésszerű védelmét szolgálja. A legkorszerűbb biocidokat tartalmazza és védi a fát a biológiai kártevők, a kékgombásodás, korhadás és rovarkártevők ellen.

A közvetetten vagy közvetlenül az időjárás hatásainak és az egyéb igénybevételnek kitett fa védelme során első rétegként kell alkalmazni. A fát megelőzésszerűen védi a penészedés és korhadás ellen, ugyanakkor megelőzi a fakártevők megtelepedését is.
A Base a biocidokon kívül, gyantákat is tartalmaz, ezért univerzális alapozó, amely javítja a rákerülő festékrétegek tapadását is.

A Base-t önmagában általában nem alkalmazzuk, kivéve a szerkezeti faelemek védelmére, minden más esetben javasoljuk, hogy folytassa a favédelmet a Belinka valamelyik felületi festékével, amely védi a fát az időjárás hatásai és az UV-sugarak elől, egyben pedig lezárja a felületet, így a biocidok a faanyagban maradnak és nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a környezettel.
A Base- t nem javasoljuk lakótérben való alkalmazásra, kivéve kisebb felületeken (pl. ablakok, ajtók) és nedves helyiségekben, amelyben nem tartózkodnak sokat (pincék, fürdőszobák).

Felhasználási útmutató:
Használat előtt keverje el a Base-t. Higítás nélkül ecsettel, mártással vagy öntéssel vigye fel a száraz és tiszta fára. Két-három órán belül megszárad, de a következő réteget legalább 12 óra elteltével vigye fel. Munka közben védőruhát és védőkesztyűt használjon, zárt térben biztosítsa a megfelelő szellőzést.

Műszaki adatok:
Összetétel: legkorszerűbb biocidok, alkid-gyanták és oldószerek Felvitel módja: ecsettel, mártással, vagy öntéssel
Kiadósság: optimális védelemhez 1 l Base-t használjon 5 - 10 m2 fafelületre (függ a fa fajtájától és minőségétől, a felületi megmunkálásától valamint a felhordás módjától) Száradás: 2 - 3 óra, a következő réteg 12 óra elteltével
Szerszámok tisztítása: white spirittel Tárolás: eredeti, zárt csomagolásban 30? C alatti hőmérsékleten, élelmiszertől és takarmánytól elkülönítve, gyermekektől távol tartandó
Lobbanáspont: 61° C felett
Kiszerelés: 0,75 l; 2,5 l; 5 l és 10 l.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés