Lazurán oldószermentes faanyagvédőszer

Lazurán oldószermentes faanyagvédőszer
Név: Lazurán oldószermentes faanyagvédőszer
Kiszerelés:
Gyártó: Trilak
Szín:

Gombásodás, rovarok elleni védelem.

Milyen felületekre a legjobb?

Vizes alapú megelőző faanyagvédőszer, fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszere. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A szer külső és belső térben egyaránt használható.

Felület előkészítés

A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A fafelület megmaradt szívóképességét LAZURÁN FÉLOLAJJAL vagy LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL kell pórustömíteni. A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után. Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.
Az alaposan felkevert LAZURÁN OLDÓSZERMENTES FAANYAGVÉDŐSZER felhordása történhet ecseteléssel, hengerezéssel, mártással, telítéssel, de szórással védőkezelni tilos. Nem végezhető festés, amennyiben a kezelendő felület vagy a faanyagvédőszer hőmérséklete alacsonyabb +5C-nál. Kerülje a - például tűző naptól - felhevült felületek festését.

Legfontosabb tulajdonságok

Hígithatóság: A beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett.
Kiadósság: 10 m2/liter
Kiszerelések: 1l; 5l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

Hirdetés

Közösség

Hirdetés