STYRO-BOND gipszkarton ragasztóhabarcs

STYRO-BOND gipszkarton ragasztóhabarcs
Név: STYRO-BOND gipszkarton ragasztóhabarcs
Kiszerelés: 25 kg
Gyártó: Horváth-Gipsz
Szín:

STYRO-BOND GIPSZKARTON RAGASZTÓGIPSZFelhasználási terület: Gipszkartonlemezek ragasztására, téglafalra és betonra, függőleges felületekre. Kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Felületi elvárások: A felületnek szilárdnak, száraznak, zsugorodás és oldószermentesnek kell lennie. Táskás, málladozó vakolatot vagy egyéb szennyeződéseket teljesen el kell távolítani, az erősen nedvszívó hordozó felületeket a jó tapadás érdekében STYRO-BOND HO univerzális diszperziós mélyalapozóval ajánlott előkezelni.

Lazaszerkezetű vakolatra és ki nem száradt betonra nem alkalmazható!

Alkalmazása: 12-13 liter vízbe 25 kg STYRO-BOND Ragasztógipszet szórunk és keverőszárral csomómentesen elkeverjük, 5 perc pihentetés után paszta sűrűségűre keverjük. Figyeljünk arra, hogy csak a bedolgozhatósági időn belül felhasznált mennyiséget keverjük be egyszerre. A STYRO-BOND ragasztógipszből kis halmokat hordunk fel 1-2 cm vastagságban kb. 30-40 cm távolságban, a gipszkarton ragasztandó oldalára. A gipszkartont függőlegesen és vízszintesen a falhoz nyomjuk, és simítóléc segítségével, 10 percen belül, síkba kalapáljuk.

Összetétel: Gipsztartalmú, kémiai adalékokkal javított portermék
Vízszükséglet: Max. hígítás 2 egységnyi STYRO-BOND ragasztógipszhez 1 egységnyi víz
Bedolgozhatósági idő: 45-60 percig bedolgozható /min. +5 C -os aljzat- és környezeti hőmérséklet mellett/.
Kötési idő: Minimum 3 óra
Anyagszükséglet: Kb. 25 kg/ 5-6 m2
Szavatossági idő: Gyártástól számított 6 hónapig, száraz helyen tartva.
Csomagolás: 25 kg 

Hirdetés

Közösség

Hirdetés