STYRO-BOND CORAL lábazati gyöngyvakolat

STYRO-BOND CORAL lábazati gyöngyvakolat
Név: STYRO-BOND CORAL lábazati gyöngyvakolat
Kiszerelés:
Gyártó: Horváth-Gipsz
Szín:

A termék pasztaszerű, műgyantakötésű dekorációs vakolat.

Alkalmazás: Külő-belső falfelületképzésekhez lábazaton, oszlopokon stb.

Alkalmazható: Két szemcseméretben és 14 színben kapható. Lábazati alapvakolatra, betonlapra, eternit csőre, jó minőségű betonfelületre vihető fel

Jellemzői: Könnyen kenhető, színtartó, egészségre ártalmatlan. Teljes kiszáradás és megkötés után víztaszító, páraáteresztő, fagyálló, mosható.

Kötési idő: 5 nap 20°C-on

Anyagszükséglet:
középszemcsés: 1–2 mm szemcsenagyság kb. 4,5–5,5 kg/m²
finomszemcsés: 0,5–1,2 mm szemcsenagyság kb. 3–4 kg/m²

Eltartható: Eredeti bontatlan csomagolásban (5–30°C közötti hőmérsékleten) 1 évig.

Tárolás: Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hôtôl, naptól védve.

Felhasználás módja: Felhasználás előtt az anyagot jól össze kell keverni. Keverőszárral, csak alacsony fordulatszámmal szabad. Szükség esetén max. 5% vízzel hígítható. Az alap minden esetben legyen száraz, ép, mozgás és zsugorodás mentes. A kerítés lábazatokat, támfalakat a föld felöli oldalon vízszigeteléssel kell ellátni. Elégtelen falszigetelés esetén a lábazati vakolat nem használható! A bevakolni kívánt jó minőségű felületet STYRO-BOND HO univerzális mélyalapozóval szükséges alapozni. A lábazati vakolat a még nedves, tapadóképes alapozórétegre húzzák fel, ezért csak néhány m²-enként haladva kenjék át a felületet. A vakolat felhordása rozsdamentes glettvassal történik, 1,0–1,5-szeres szemcsenagyság vastagságban. A bevakolt felületen utólagos javítások foltszerű elszíneződéseket okozhatnak. A simítási foylamat után az először tejszerűen megjelenô felület bizonyos idő után letisztul. Erős nedvesség hatására (eső, köd) ez a jelenség újra felléphet, ami azomban nem az elégtelen minőség illetve hiányos feldolgozás jele, s ez idővel maradéktalanul megszűnik.

Eszközök tisztítása: bô szappanos vízzel lemosható.

Fontos tudnivalók:
• Az alapfelület és a levegô hômérséklete legalább +5°C legyen, párás, ködös, esôs időben illetve tűző napon nem alkalmazható!
• A felkent vakolatot 5–6 napig fagytól, csapóesôtôl, portól és nedvességtôl védeni kell!
• Az elszennyeződött anyagot újrafelhasználni tilos! A gyártó csak a technológiai utasításnak megfelelôen használt termékre vállal garanciát! A termék felhasználása szakértelmet igényel!

Hirdetés

Közösség

Hirdetés