Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték

Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték
Név: Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték
Kiszerelés: 2,5 literes műanyag vödör
Gyártó: Trilak
Szín:


Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával. Rendkívül egyszerűen felhordható.„Elronthatatlan” a festés vele. Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit ugyanakkor nagyon esztétikus hatású. Igazi kreatív élményt ad már munka közben is felhasználójának! Színkeveréshez ajánlott!

Milyen felületekre a legjobb?

Különösen alkalmas lakások, irodák, szállodák belső tereinek dekorálására.

Felület előkészítés

A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes.A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó. A kisebb felületi hibákat javítsa ki UNIKITT Mestertapasszal. Ha a falfelület nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egész felületet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval, hogy elkerülje a foltosodást. Ezáltal kevesebb festékre lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében. A következő rétegként használja a HÉRA DESIGN Effekt alapozót.
A HÉRA DESIGN KOLOR Effekt beltéri falfesték a kiadott színkártya alapján a Trilak színkeverő gépeken a kívánt árnyalatra színezhető.

Legfontosabb tulajdonságok

Kiadósság: 8.8 m2/liter
Kiszerelések: 2,5l
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Száradási idő: 3-4 óra
Használatbavételi idő: 1-2 nap

Hirdetés

Közösség

Hirdetés