Héra DESIGN effekt alapozó

Héra DESIGN effekt alapozó
Név: Héra DESIGN effekt alapozó
Kiszerelés: 2,5 literes kiszerelésben
Gyártó: Trilak
Szín:

A Héra Design Effekt beltéri falfesték alapozó festéke, matt, extra fehér felületet ad. Jó fedőképessége és strukturált felülete révén megfelelő felületet biztosít a HÉRA DESIGN Effekt beltéri falfesték megfelelő felhordásához és eldolgozásához. Önmagában is használható festékként.

Milyen felületekre a legjobb?

A HÉRA Design Effekt Alapozó belső falfesték a HÉRA Design Effekt antik hatású bevonatrendszer első, alapozó rétegét adja.

Felület előkészítés

A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó. A kisebb felületi hibákat javítsa ki UNIKITT Mestertapasszal. Ha a falfelület nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egész felületet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel. Majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval, hogy elkerülje a foltosodást. Ezáltal kevesebb festékre lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében.
A fehér színű HÉRA DESIGN Effekt Alapozó belső falfestéket AQUAKOLOR Színezőpasztával szükség szerint színezhető, de ekkor a HÉRA DESIGN Effekt beltéri falfesték felvitelével kialakított dekoratív rendszer színkártyáján látható megjelenés módosul.

Legfontosabb tulajdonságok

Kiadósság: 8 m2/liter
Kiszerelések: 2,5l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

Hirdetés

Közösség

Hirdetés