Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft.

Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft. Renovo_Sopron_1.JPG Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft. Renovo_Sopron_2.JPG Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft. Renovo_Sopron_3.JPG Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft. Renovo_Sopron_4.JPG Festék és Hőszigetelő centrum Renovo '82 Kft. renovo_logo_170x220.jpg

Forgalmazott gyártók:

Akzo Nobel Belinka Düfa Egrokorr Eugrana Győrlakk Henkel Jub Kemikál Mester Poli-Farbe Rigips Széria Tikkurila Trilak
Cím: Magyarország, 9400, Sopron, Híd u. 8.
Telefonszám: +36-99-508-925
Fax: +36-99-508-926
E-mail:
Web: http://www.renovofestek.hu/

Szolgáltatások

A Renovo’82 Kft története egészen 1982-ig nyúlik vissza. Családi vállalkozásunk kezdetben még GMK-ként működött Szombathelyen. A cég életében a kezdeti fő profil az évek során átalakult és a felújítás, renoválás, átalakítás, tervezés, kivitelezés mellett a festék és vegyi áru kis és nagykereskedelme is egyre fontosabb szerepet töltött be. A kereskedelmi tevékenység előtérbe kerülésével a cégünk kialakította egyedi arculatát, melyet a folyamatosan bővülő üzlethálózatunk tett szükségessé.Ahogy növekedett a partnerkör úgy nőtt az igény termékkínálatunk bővítésére is. Mára választékunkban a festéken túlmenően - az alaptól a befejezésig - minden megtalálható, ami az építkezéshez szükséges: szigetelőanyagok, szárazépítészet, téglák, áthidalók, födémrendszerek, tetőfedés, cserép, burkolatok, térkőburkolatok, külső-belső nyílászárók. Homlokzati állvány beszerzésünket is a megrendelőink igényeinek folyamatos változása tette szükségessé. Így mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani, legyen az állvány bérbeadás, építőipari kivitelezés vagy építőanyag értékesítés.


Vállalatunk vevőközpontú stratégiánknak köszönhetően mára a régió meghatározó szereplője lett, amelyet folyamatos szolgáltatásbővítéssel, szakmai képzésekkel próbál, a versenytársakat megelőzve, tovább erősíteni.

A kor kihívásait felismerve, cégünk is belépett az elektronikus kereskedelem egyre fontosabb szegmensébe, hogy leendő és meglévő ügyfeleink kényelmesen, akár otthonról is tudják vásárlásaikat intézni.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés