Szivárvány Festékbolt Kft.

Szivárvány Festékbolt Kft. szivarvany_pecs_1.JPG Szivárvány Festékbolt Kft. szivarvany_pecs_3.JPG Szivárvány Festékbolt Kft. szivarvany_pecs_4.JPG Szivárvány Festékbolt Kft. szivarvany_pecs_6.JPG

Forgalmazott gyártók:

Düfa Egrokorr Euroll Festék Bázis Győrlakk Henkel Jub Kemikál Poli-Farbe Rigips Széria Trilak

Térkép:Nagyobb térképre váltás
Cím: Magyarország, 7631, Pécs, Csikor K.u. 24.
Telefonszám: +36-72-437-878
Fax: +36-72-437-878
E-mail:
Web: http://www.szivarvanyfestekbolt.hu
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7:00-17:00-ig Szombat: 7:00-12:00

Szolgáltatások

Az üzlet a Pannon Festék Hálozat tagja


A Szivárvány Festékbolt Kft 1998. óta működik Pécsett az Árpád Üzletházban, közvetlenül a Baumax Áruház szomszédságában. Szederkényben 1999-től árusít cégünk festéket. Fontos célunk, hogy üzleteinkben az építkezéshez, lakás-, vagy  épület-felújításhoz, dekorációhoz szükséges anyagokat, kellékeket, szerszámokat megtalálják az érdeklődők.


Áruválasztékunkat ajánljuk a profi festő-vállalkozóknak és az otthon önállóan dolgozó lakossági felhasználóknak egyaránt. Az utóbbi tíz évben a dekorációs festékipar egyre könnyebben kezelhető festékeket állít elő, így a határok egyre jobban elmosódnak a profi- és barkács felhasználók által igényelt anyagok között. Automata színkeverőgéppel beltéri és kültéri fal-, fa-, fémfestékeket kevernek munkatársaink több ezer színben és árnyalatban és előre gyártott színes festékeket is kínálunk.


    A legfontosabb célunk, hogy a vevő üzletünkben megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást festékigényére.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés