ST. Festékcentrum (Renotech 97' Kft.)

ST. Festékcentrum (Renotech 97' Kft.) stsalgo1.jpg ST. Festékcentrum (Renotech 97' Kft.) stsalgo2.jpg ST. Festékcentrum (Renotech 97' Kft.) stsalgo3.jpg

Forgalmazott gyártók:

Akzo Nobel Budalakk Innova Düfa Egrokorr Eugrana Euroll Festék Bázis Győrlakk Helios Henkel Horváth-Gipsz Jub Kemikál LB-Knauf Mapei Materiál Mester Poli-Farbe Rigips Sniezka Széria Tesa Trilak

Térkép:Nagyobb térképre váltás
Cím: Magyarország, 3100, Salgótarján, Kővár u. 11.
Telefonszám: +36-32-783-035
E-mail:
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7:00-16:30-ig Szombat: 7:00-12:00

Szolgáltatások

Az üzlet a Pannon Festék Hálózat tagja.


Festékek és építőanyagok széles választékával várjuk.
Beltéri és kültéri falfestékek

Lakkok, zománcok
Színkeverés, olajfestékek
Színezőpaszták
Parketta-padló-csempe ragasztók
Beton és lábazatfestékek
Mészfestékek, tapaszok
Faanyagvédőszerek,falazúrok
Vakolatok
Előreszínezett falfestékek
Festőszerszámok és egyéb kiegészítők


JUMIX központok szolgáltatásai 


Lényegében a JUMIX központ működése nagyon egyszerű:

- gyors reakcióidővel, rövid gyártási idővel, különféle termékek széles skálájával és rengeteg színárnyalattal minden értelemben kielégíti a legígényesebb vásárlót is.

- lehetőséget nyújt minta utáni vagy más színskálák szerinti színezésre

- a végtermék rövid előállítási időtartama a kiválasztott színárnyalatban és gyors reagálás a vásárlói igényekre

- a végtermék jelentősen kisebb raktárkészlete

A JUMIX központok működésének leírása

A kívánt színárnyalatú végső termék két féltermékből készült (bázis és
UNIPAS színpaszták).

Ez egy jó módszer több probléma kiküszöbölésére, amelyek egyébként együtt járnak a festék bevonatokkal, mint a hosszabb szállítási idő, nagy mennyiségű megrendelések, raktárra való gyártás, stb. 

A JUMIX rendszer előnye az, hogy a felhasználhatóságával minden értelemben kielégíti a végfelhasználót – gyors reakcióidővel, rövid gyártási idővel, különféle termékek (a belső falfestékektől a bevonatig és lakkig bezárólag) széles skálájával és a színárnyalatok széles skálájával (több mint 3000 szín a különböző színtábláknak megfelelően, és a lehetőséggel a vevő megrendelése szerinti vagy minta utáni árnyalatok legyártására).

JUMIX rendszer alkotói: 

Az UNIPAS színezőpaszták
vízbázisú festékanyagok, nem tartalmaznak kötőanyagokat vagy oldószereket. A termék alkalmas átöntésre (folyatásra)és szivattyúzásra. A gyártása ion és anion nedvesítő és diszpergáló adalékanyagokon alapszik. Poliglikolokat tartalmaz és megfelel az Európai HOC rendelet (CE 204/42) követelményeinek. Száradás ellen védett és ezért alkalmas végső színezési helyzetekhez, valamint ipari színezéshez.

Bázisok:
a JUMIX színezési rendszerben lévő termékek magukban foglalják a belső és külső színeket, bevonatokat és lakkokat. A Jupol, Jubosil, AcrylColor, Revitalcolor, Jubin és Marmorin család termékei szintén ehhez a csoporthoz tartoznak, hasonlóan az akril/szilikátos/szilikonos dörzsölt és simított bevonatok.

A színkeverőgépek nélkülözhetetlen részei minden színezésnek a JUMIX rendszerben. Minden színező helyzethez a követelményeknek megfelelő típus van meghatározva (pl. sebesség, egyszerű használat, a működések átláthatósága stb.) Szoftver berendezés a színezéshez szintén követi a választékot

A rázógépek olyanok, mint a színkeverőgépek szintén nélkülözhetetlen részei minden JUMIX színezésnek. Az ő feladatuk, hogy jól keverjék bele a színezőpasztát a bázisba. Az eredmény egy homogén, jól összekevert termék megfelelő, kiválasztott színárnyalatban.

A JUMIX receptura készlet egy receptura kollekció, annak megfelelően, hogy melyik kiválasztott árnyalat készült egy kiválasztott termékhez. Jelenleg a JUMIX rendszerek több mint 16 000 árnyalatot (38 termék) kínálnak. A 348 árnyalatot tartalmazó JUB színtáblán és az 1950 árnyalatú NCS-en kívül lehetséges keverés is a vevő kérésére vagy egy minta által.

Hirdetés

Közösség

Hirdetés